P-KÆLDER

Opførelse af parkeringskælder og fælleshus i gårdrummet i afdeling AAB Vesterport. Dertil etablering af nære udearealer.

Gårdrum

Eksisterende gårdrum ved afdeling AAB Vesterport anvendes til leg og ophold. Denne funktion bibeholdes ved opførelse af parkeringskælder, hvor leg og ophold kan foregå på P-kælderens tag/dæk.

P-anlæg

P-anlægget er placeret i den nordlige ende af gårdrummet, men roteret så der skabes indkørsel på begge sider af det eksisterende teknikhus. Ved at lave to separate indkørsler, kan arealet optimeres og der udføres 44 p-pladser.

Der etableres adgangsveje til parkeringskælderen for gående og for kørende trafik, samt trappeadgange og personlift fra terræn til parkeringskælderen, og til parkeringskælderens tag.

Fælleshus

Fælleshuset placeres under hensyn til øvrige bygningers placering, terræn- og adgangsforhold, lysindfald, udsigt, tilgængelighed og energiforbrug.

Der anvendes miljøvenlige komponenter, materialer og installationer, der nedsætter el-, varme- og vandforbruget i forbindelse med fælleshuset. Der er overalt anvendt robuste, æstetiske og miljørigtige materialer, der kræver et minimum af løbende vedligeholdelse.

Bygning og installationer udformes med fokus på sundt og behageligt termisk og atmosfærisk indeklima.

Der lægges vægt på, at der er let adgang for kørestolsbrugere til samtlige områder.

Ude opholdsarealer

Der udføres sti- og adgangsveje, belagt med fliser til de enkelte indgange. Ved fælleshuset skal der være en flisebelagt terrasse med plads til borde/bænke til ophold og spisning.​

PROJEKTDATA

ROLLE

Arkitekt

ENTREPRISE

Totalentreprise

BYGHERRE

AAB af 1938, Vesterport

ADRESSE

Vesterport, 8700 Horsens

STØRRELSE

3.500m²

OPFØRELSESÅR

2020 -

SAMARBEJDSPARTNERE

Byggeselskabet PAULSEN A/S

Find os på

MAF Beton & Elementmontage ApS

Erhvervsvej 2A, Knudlund

8653 Them

Kontakt os på

T: +45 41 26 72 74

E: maf@mafbeton.dk

CVR: 41427795

Telefontider

Du kan kontakte os alle ugens dage.

 Vi står klar til at hjælpe dig.

Følg med på LinkedIn

linkedin