DET SIGER KUNDERNE OM OS

Et solidt håndværk til den aftalte tid og pris

Kvalitet og omhyggelighed er i højsædet

Vi løser opgaver for både private og erhverv

Grundighed, kvalitet og service er vores motto

Opgaver udført af MAF Beton & Elementmontage ApS

HELSINGØR KOMMUNE​

​”I forbindelse med etableringen af Nyt Stadion i Helsingør, har jeg som bygherre haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MAF Beton & Elementmontage, som har stået for betonentreprisen. Huset i tre etager har et fodaftryk på 800 m3, og er opført som delvist in-situ støbt og delvist med filigran vægge og dæk.

Jeg mødte Mohamad første gang i forbindelse med en tidlig projektgennemgang. En meget positiv oplevelse, hvor Mohamad i særklasse viste sig at være velforberedt og langt nede i projektmaterialet. Det efterfølgende samarbejde omkring opførelsen af selve bygningen har været lige så positivt. Mohamad – og i øvrigt alle medarbejderne i MAF Beton & Elementmontage – er meget samarbejdsvillige, og Mohamad har en meget positiv tilgang til samarbejdet med både bygherre og andre fag på byggepladsen.

Kvaliteten i MAF Beton & Elementmontage’s arbejde er meget tilfredsstillende, og når det er påkrævet, yder alle i firmaet en ekstra indsats. Også selvom det sker efter flere dage med særdeles lange arbejdsdage. Selv de sureste opgaver - udført i sene timer i dårligt vejr - bliver udført med højt humør, og jeg har som bygherre hele vejen igennem følt mig velkommen blandt MAF Beton & Elementmontage’s medarbejdere på pladsen, hvor der altid har været tid og plads til lige at bruge et minut eller to på at svare på spørgsmål omdet igangværende arbejde.

Min oplevelse med MAF Beton & Elementmontage – og Mohamad i særdeleshed – er samlet set meget positiv. En aftale er en aftale, og arbejdet udføres på et højt fagligt niveau i et særdeles positivt samarbejde."

Hans Møller, Bygherre for Helsingør Kommune

DAN JORD A/S​

​”Hos Dan Jord A/S har vi gode erfaringer med MAF Beton & Elementmontage ApS, både med hensyn til tilbud og udførelse af betonstøbningsopgave. Nogle gange bliver vi som entreprenør udfordret på tiden til at udføre en opgave, hvor leveringstiden skal være kort. Opgaverne bliver løst rettidigt, fleksibelt og i den ønskede kvalitet. Vi kan varmt anbefale MAF Beton & Elementmontage ApS.


DIREKTØR I DAN JORD A/S, STEF HEYKOOP

JORTON A/S​

"Min oplevelse med MAF Beton & Elementmontage ApS har kun været en positiv oplevelse. MAF Beton & Elementmontage ApS har overholdt vores aftaler vedrørende pris og kvalitet samt leveret til tiden. Derudover har MAF Beton & Elementmontage ApS udvist en enestående evne til at præstere med meget kort varsel og med stor fleksibilitet – lige hvad en moderne byggeplads har brug for. Jeg kan kun give MAF Beton & Elementmontage ApS mine varmeste anbefalinger."


​PROJEKTLEDER, JORTON A/S, JAN LARSEN

STB BYG A/S

"STB BYG har ved flere lejligheder samarbejdet med MAF Beton & Elementmontage ApS, og brugt deres kompetence i forbindelse med gennemførelse af større entrepriser. Samarbejdet har været præget af professionalisme og høj faglighed. MAF Beton & Elementmontage ApS sætter sig altid grundigt ind i de fremlagte udbudsmateriale, og har derigennem været en god sparringspartner i relation til såvel løsninger, optimeringer og byggeprocessen. For STB BYG er en god samarbejdspartner karakteriseret ved ordholdenhed, faglighed og kvalitetsarbejde, hvilket er elementer der i udstrakt grad har kendetegnet vores samarbejde med MAF Beton & Elementmontage ApS."

DIREKTØR, STB BYG A/S, JAN OLESEN

DAN JORD A/S

"Vi har haft den fornøjelse at arbejde sammen med MAF Beton & Elementmontage ApS på flere projekter. Et meget professionelt firma som kommer til aftalt tid og som udfører det aftalte stykke arbejde. Personerne er meget omhyggelige og yderst behagelige og samarbejdsvillige. Vi kan kun på det varmeste anbefale at MAF Beton & Elementmontage ApS bliver din næste samarbejdspartner."

SEKTIONSLEDER, DAN JORD A/S, MARC DIETRICH KROGH MOGENSEN

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Find os på

MAF Beton & Elementmontage ApS

Erhvervsvej 2A, Knudlund

8653 Them

Kontakt os på

T: +45 41 26 72 74

E: maf@mafbeton.dk

CVR: 41427795

Telefontider

Du kan kontakte os alle ugens dage.

 Vi står klar til at hjælpe dig.

Følg med på LinkedIn

linkedin