VI VIL GERNE GØRE EN FORSKEL​

Et solidt håndværk til den aftalte tid og pris

Kvalitet og omhyggelighed er i højsædet

Vi løser opgaver for både private og erhverv

Grundighed, kvalitet og service er vores motto

SOCIALT ANSVAR

I MAF Beton & Elementmontage ApS vil vi gerne gøre en forskel for unge mennesker ved at hjælpe dem ind på arbejdsmarkedet. Dette kan være socialt belastede unge, arbejdsløse eller blot unge mennesker der er nysgerrige og gerne vil have et solidt og realistisk indblik i byggebranchens aspekter. Vi vil hjælpe unge med at finde ud af om byggebranchen fanger deres interesse og hvordan de derefter vil starte deres karriere.

MAF Beton & Elementmontage tager derfor de unge under vingen  i en bestemt periode, og i fællesskab finder vi sammen den bedst mulige løsning for at de unge mennesker kan blive klædt på til arbejdsmarkedet.

Vores medarbejdere er meget kvalificerede til opgaven og har en stor erfaring med at hjælpe unge videre gennem de flere forskellige håndværkerfag. Vi tror på at enhver  kan gøre en forskel og vi ønsker at hjælpe så mange som muligt videre til deres drømmejob i byggebranchen.

Vi har indtil nu haft stor succes med dette, og resultatet har nu været fire trofaste og dygtige medarbejdere – alle har ændret levevej og er kommet på rette spor.

Hvis dette fanger din interesse, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Skriv til maf@mafbeton.dk - vi ser frem til et stærkt samarbejde!

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Find os på

MAF Beton & Elementmontage ApS

Erhvervsvej 2A, Knudlund

8653 Them

Kontakt os på

T: +45 41 26 72 74

E: maf@mafbeton.dk

CVR: 41427795

Telefontider

Du kan kontakte os alle ugens dage.

 Vi står klar til at hjælpe dig.

Følg med på LinkedIn

linkedin