Et solidt håndværk til den aftalte tid og pris

Kvalitet og omhyggelighed er i højsædet

Vi løser opgaver for både private og erhverv

Grundighed, kvalitet og service er vores motto

Om os

MAF Beton & Elementmontage er opstartet som et nyt selskab i 2020 af Christian Paulsen.

Den daglige ledelse og drift varetages af Mohamad Al-Far. Mohamad har årelang og stor erfaring med beton- og elementmontagearbejde fra tidligere ansættelser, heraf bl.a. i MTH og lignende entreprenørselskaber med store egenproduktionsenheder, og har desuden fra 2015 til 2020 været selvstændig med 35-40 ansatte beton- og elementmontageerfarende danske håndværkere. Mohamad Al-Far er senere indtrådt som medejer af selskabet MAF Beton & Elementmontage, hvor Christian Paulsen fortsat har den afgørende indflydelse og ansvar i finansieringen af selskabets drift.

MAF Beton & Elementmontage ønsker at være den foretrukne leverandør til mindre og mellemstore beton- og elementmontageopgaver for professionelle bygherrer samt hoved- og totalentreprenører i hele Danmark.​

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

​Hos MAF Byg udfører vi en lang række opgaver inden for betonarbejde, råhus montage m.m. Vi tilpasser os og er fleksible mht. det projekt, der skal udføres. Vi udfører opgaver for både erhvervs- og privatkunder.

​Vi er et firma der stiller med et stærkt team, der har mange års erfaring inden for både små og større opgaver. Vores team består primært af uddannede folk, der har arbejdet for flere af Danmarks førende entreprenørvirksomheder.

Vi går meget op i at levere projekterne til tiden og holde kvaliteten i top. Måden vi gør dette på, er at kvalitetssikre vores arbejde løbende og ansætte de nødvendige folk der skal til, for at kunne udføre opgaven til tiden. 

VI HUSER OVER 30 MEDARBEJDERE

MOHAMAD AL-FAR

Daglig leder

Telefon: +45 41 26 72 74

E-mail: maf@mafbeton.dk 

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Find os på

MAF Beton & Elementmontage ApS

Erhvervsvej 2A, Knudlund

8653 Them

Kontakt os på

T: +45 41 26 72 74

E: maf@mafbeton.dk

CVR: 41427795

Telefontider

Du kan kontakte os alle ugens dage.

 Vi står klar til at hjælpe dig.

Følg med på LinkedIn

linkedin